Optimize Sports Nutrition startades under 2018 av Peter Karlsson och Patrick Hilton med målsättning att skapa marknadens mest välsmakande kosttillskott. Tillsammans med några av branschens ledande experter har vi lagt ner ett oerhört jobb på att kombinera högkvalitativa råvaror med att få fram smak och konsistens i absolut toppklass.

Givetvis tillverkas alla våra produkter i svenska fabriker så att vi kan kontrollera och garantera den höga kvaliten. Fabriken följer HACCP-standard (Hazard Analysis Critical Control Points) vilket innebär att produkionen kontrolleras noggrant och systematiskt för att kunna garantera dig som konsument att den är säker och uppfyller alla krav. Fabriken hanterar inga substanser som är dopingklassade vilket garanterar att samtliga produkter till 100% är dopingfria.

Organisationsnummer: 559172-0700

E-mail: info@optimizenutrition.se

SNABBA LEVERANSER

Vi strävar efter att se till att varje beställning skickas inom några timmar efter inköpet. Om du beställer före kl 13:00 på vardagar skickas din beställning samma dag. Vår leveranstid är 1-3 dagar.

HÖG KVALITÉT

Tillsammans med några av branschens experter har vi lagt ner ett oerhört jobb på att kombinera högkvalitativa råvaror med att få fram smak och konsistens i absolut toppklass.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi använder oss av kortbetalning, faktura och delbetalning via Klarna.